31.3.2017

Kuukausikatsaus: maaliskuu

Mitä! 1/4 tästäkin vuodesta jo takana. Miksi ajan pitää kulua niin hirveää vauhtia? :D Tuntuu, etten saanut maaliskuussa yhtään mitään aikaan. No mutta mietitäänpä. Maaliskuussa


Oho, olihan siinä kaikenlaista. Kaikkien näiden lisäksi totean, että koko blogihistoriani aikana olen julkaissut maaliskuussa eniten postauksia. 25 postausta kuukaudessa on huima määrä tälle opiskelijaäidille! Pientä kevätinspistä havaittavissa ;) En uskalla luvata, että sama tahti jatkuu, mutta fiiliksen ja jaksamisen mukaan mennään! Silti käsittämätöntä, miten tuo lisääntynyt valo vaikuttaa; ihan kuin olisin aivan eri ihminen. Vaikka kellonsiirrosta en niin tykkääkään, kun se sotkee lasten ja oman rytmin, täytyy sanoa, että valoisammat illat ovat ihania ♥

Maaliskuun kuukausikatsaukseen liitän nyt ennennäkemättömiä kuvia tammi-maaliskuun ajalta :) Kaiken blogissa esitellyn lisäksi on tullut tehtyä myös tällaisia asioita:



Tuoretta leipää, nam! // Tein lapsille viikko-ohjelman, josta he voivat itse seurata ajan kulua. // Hankimme lastenhuoneeseen pirteän värikkään maton. // Ystävänpäivälahja puolisolta ♥ // Pienen hääjuhlijan hiuskoriste sai loppuillasta jäädä pöydälle. // Laskiaispullat alusta asti itse tehtyinä, niiiin hyviä! // "Jumppasalissa" koko porukalla. // Väsyneen illan piristys: hedelmäsalaatti tuoreista hedelmistä. // Kuopus ehti ensimmäisenä lukemaan mun lehden :D


Tämän vuoden tavoitteisiini palatakseni on todettava, että hyvässä vaiheessa ollaan! Uusia asioita olisi kiva kokeilla rohkeammin, mutta kaikki aikanaan. Kaikenlaista on kyllä kuulunut tähän kvartaaliin! Mitähän kaikkea kivaa on edessä seuraavien kolmen kuukauden aikana?

Toivottavasti teillä on ollut odotusten mukainen alkuvuosi. Huomenna vaihtuu taas kuukausi - taas ollaan vähän lähempänä kesää tai pääsykoetta tai mitä nyt kukin (pelonsekaisesti kenties?) odottaakin. Joka tapauksessa leppoisaa viikonloppua :)

2 kommenttia:

  1. Sullahan on ollut menevä maaliskuu. Kaikkea on mahtunut. Onneksi olkoon kesätyöpaikan saamisesta! Ihan hyvissä ajoinhan sait kuitenkin sen hommattua. Muistan ne omat kuumeiset ajat kun vielä toukokuun alussa ramppasin haastiksissa eikä mitään tietoa mitä tekisin kesäkuussa. Aina asiat kuitenkin jollakin tavalla ratkesi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yllättävästi sitä ehtii kuukaudessakin kaikenlaista :) Kiitos paljon! Tosiaankin kivempi jo tässä vaiheessa tietää omat kesäsuunnitelmat. Itselläkin on kokemusta myös siitä, että kesän tullen ei töitä olekaan, ja se on kyllä stressaavaa. Mutta tosiaankin, asioilla on onneksi tapana järjestyä :)

      Poista

Kiva kun kommentoit ♥