22.8.2016

Hengähdystauolla

Sain viettää kuluneen viikonlopun mökkeillen ihanan naisporukan kanssa. Tutustuimme tyttöjen kanssa kymmenen vuotta sitten lukiossa ja hitsauduimme yhteen tiiviiksi porukaksi. Sattuneesta syystä elämäni on ollut melkoista haipakkaa kuluneet 1,5 vuotta, joten tähän saumaan pieni irtiotto tuli todella tarpeeseen. 

Tätä reissua on suunniteltu pitkään ja oli mahtavaa saada se viimein toteutumaan. Paikalle saatiin seitsemän erilaista naista eri paikkakunnilta omanlaisistaan elämäntilanteista (pari meistä ei päässyt paikalle). Mahtuipa joukkoon yksi vauvelikin, suloinen kummilapsemme nimittäin :) Mökkireissulle osallistuneiden maantieteellinen sijainti vaihtelee eteläisestä Suomesta Lappiin ja Itä-Suomeen, elämäntilanteet opiskelijasta työssäkäyvään ja sinkusta perheelliseen. 

Ammattejakin porukkaan mahtuu lähes yhtä monta kuin ihmistäkin. Minulla onnekkaalla on porukassa sekä sairaanhoitaja- että (tuleva) lääkärikollega :) Jälkimmäinen aloittaa nyt lääkiksen viimeisen vuoden ja minä ensimmäisen, ja käytinkin tilaisuuden hyväkseni ja kyselin niin paljon tyhmiä kuin suinkin kehtasin :D Kokeneemman lääkisläisen juttuja kuunnellessa tuli taas se tuttu sävähdys: Tää on niin siistiä!



 (c) Salli


Oli hauskaa todeta, että jokaisesta meistä löytyi se lukioajoilta tuttu ihminen. Vaikka elämä on vienyt meitä kaikkia omiin suuntiinsa ja joidenkin kanssa viime tapaamisesta on vuosikausia, yhteinen sävel löytyi keveästi. Taas kerran sai todeta, miten suuri kiitollisuuden aihe on se, että elämässä on ystäviä pitkän ajan takaa. Omalla kohdalla olen todennut, että uusiin ihmisiin tutustuminen ja erityisesti ystävien löytäminen on vaikeampaa tässä iässä kuin nuorempana. Hektinen arki on varmasti osatekijä tässä. Siksi olen niin onnellinen, että nuoruusvuosilta on säilynyt niin monta ihanaa ystävää<3




Vuokramökki oli aivan huikealla paikalla järven rannalla. Saimme todella kauniit ja lämpimät säät viikonlopuksi ja vähän väliä oli pakko kaivaa kamera esiin ja (yrittää) ikuistaa upea valo. Mökkeilyyn kuuluu olennaisesti hyvä ruoka, josta muutamia näytteitä alla. Itse en todellakaan ole mikään huippukokki, joten on omalta kannaltani mahtava juttu, että porukkaan sattuu sellaisiakin kuulumaan!




Itse otin mökkireissun ihan loman kannalta. Jätin ensimmäistä kertaa koskaan kaikki lapset isänsä kanssa kotiin. Vähänhän se jännitti, miten nämä kotona pärjäävät, mutta luotin siihen, että kaikki menee hyvin. Ja niin menikin! Kotiin palatessa lapset olivat yhtä reippaita ja iloisia kuin aina ennenkin eikä nuorinkaan ollut pahemmin ikävöinyt. Teki erossaolo hyvää äidillekin: Oli taivaallista saada nukkua häiriöttä jopa kaksi yötä peräkkäin, puhumattakaan siitä, että sai syödä, saunoa ja jutella rauhassa. Lapsettomana tämä kaikki oli itsestäänselvää, tätä nykyä taas äärimmäisen harvinaista :D




Olipa kerrassaan mahtava reissu! Tässä porukassa ollaan aina saatu ihan hulluja ideoita, joten eipä ihme, että seuraavaksi on suunnitteilla Karibian-risteily ;)

Rennon viikonlopun jälkeen jaksaa taas ryhtyä työn touhuun, paljon on nimittäin vielä hankittavaa ja pohdittavaa ennen koulun alkua! Tälläkin hetkellä on hurjat mietinnät käynnissä sen suhteen, mitä oikeasti tarvitsen ja mikä on ehkä ylimääräistä. Onneksi on vielä puolitoista viikkoa aikaa, vaikka tiedän jo nyt, että sekin hujahtaa varkain ohitse...

Tehokasta (tai rentoa, miten vain!) alkanutta viikkoa teillekin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit ♥